У Полтаві СТБ знімає нове шоу

Усі секрети полтавських галушок шефу відкривали дві полтавські господині, які разом із Юрієм Ковриженком приготували два види галушок: чорні з начинкою із жовтка та морковним соусом та солодкі з вишнею та неперевершеним авторським соусом з заварного крему, м’яти і вишневого желе. Під час дегустації полтавці могли пожертвувати гроші на здійснення мрії авторки найсмачніших галушок – відкриття власної справи.

Готовими галушками, які інакше як витвором мистецтва назвати складно, пригощали усіх полтавців, які зібралися довкола знімального майданчику. Великим і маленьким полтавцям сподобалися авторські галушки, а от їх рецепт тримають у секреті: його можна буде дізнатися уже в готовому випуску передачі, який вийде в ефір навесні.