Компанія «Зарог» подарувала дітям казку

В активі підприємства – власна молочно–товарна ферма. Таміла Рева продовжує:

« – Головний принцип «Зарогу» – рівнятися на передові технології, постійно вдосконалюватися і не використовувати  штучні інгредієнти. Скажімо, ми відмовилися від «хімічних» барвників, дешевих стабілізаторів та ароматизаторів. Натомість маємо  найкращі закваски з Нідерландів, «живі» йогурти, фруктові наповнювачі з Австрії, що містять пектин зі шкірки  цитрусових. Він адсорбує та виводить токсини з організму. Крім того, наші барвники – це традиційні для України червоний буряк, морквяний сік, який використовували ще наші предки. »

Термін придатності у продукції « Зарогу» невеликий. Скажімо, у десерту «Бланманже» – всього десять діб.  Таміла Рева говорить, що це свідчення натуральності виробу: