Юрій Бублик: Стерненко — на зв‘язку!

Саме під таким гаслом Sternenko веде свій відеоблог на YouTube і це гасло відповідає життєвому кредо друга Сергія!

Громадський активіст, волонтер, благодійник, політичний аналітик та українець з великої букви — це все про Сергія Стерненка!

У липні 2020 року мав честь брати на поруки друга Сергія у одному із Київських судів. Там його звинувачували у вбивстві, яке він скоїв захищаючи себе від чергового замовного нападу. Ну це так само як звинувачувати Україну у тому, що наші воїни б’ють к@ц@пів, які прийшли на нашу землю вбити нас!

Цього разу, за дорученням Командира, мені довелося звернутися до друга Сергія за допомогою.

У наших хлопців, що боронять Україну на Східному фронті, не вистачає окулярів нічного бачення, щоб якісно вбивати окупантів і вночі. Тож на наше клопотання, щодо забезпечення військових цими приладами — Сергій відгукнувся миттєво, бо дійсно на зв’язку!

В короткі терміни окуляри нічного бачення ним було знайдено і придбано. Наразі наші бійці через них вже бачать, як дохнуть чмобіки та інша к@ц@пська нечисть!

Звісно, для більшої допомоги ЗСУ волонтеру Стерненку потрібна ще більша допомога українців, які перераховують кошти на волонтерські рахунки. Тож, якщо ви вагаєтеся, на який саме волонтерський фонд спрямувати допомогу фронту — скидайте Сергію Стерненку, не промажете!

Волонтерські картки:

  • 4441114454997899 моно
  • 5168745030910761 приват

А ще, Сергій Стерненко є автором ще одного влучного гасла: «Наша рус0ф0бія недостатня»! Тож, якщо ви поділяєте це гасло — викиньте все к@ц@пське зі свого життя та ще завзятіше допомагайте ЗСУ!

Тримаймо стрій! Вірмо в ЗСУ!

Юрій БУБЛИК, водій ТрО ЗСУ, солдат