У Полтаві у двох ДТП травмувалися п’ятеро осіб — серед них двоє дітей

Минулої доби у Полтаві сталися дві аварії, внаслідок яких травми отримало п’ятеро людей. Серед травмованих — двоє дітей.

Упродовж минулої доби, 23 травня, у Полтаві сталися дві ДТП з травмованими. Серед постраждалих також двоє маленьких дітей, одна з яких потрапила до лікарні. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавщини з посиланням на слідче управління ГУНП.

Близько 10:40, на в’їзді до Полтави з траси Київ — Харків, біля мікрорайону Левада, зіткнулися автомобілі Volkswagen Golf, за кермом якого був 37-річний полтавець, та ЗАЗ Daewoo, яким керував 56-річний мешканець Полтави.

Унаслідок ДТП були травмовані троє пасажирів Volkswagen Golf. 6-річну дівчинку каретою швидкої допомоги госпіталізували до дитячої лікарні Полтави для надання невідкладної медичної допомоги, 4-річному хлопчику та 30-річній жінці надали медичну допомогу на місці.

Друга аварія сталася на вулиці Європейській, близько 16:00. Попередньо встановлено, що зіткнулися автомобілі BMW 520D, за кермом якого була 40-річна полтавка, та ВАЗ 21093, яким керував 22-річний мешканець Полтавського району.

Унаслідок цієї ДТП травмувалися водій та 42-річна пасажирка ВАЗу.

За обома фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортних пригод.

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»