У Полтаві п’яний охоронець ветеринарної клініки стріляв у родину, яка привезла на огляд кота

На вулиці Південній п’яний охоронець із пневматичного пістолета стріляв по людях, які привезли у ветклініку домашнього улюбленця

Сьогодні, близько 13 години, до патрульної поліції Полтави надійшов виклик про стрілянину на вулиці Південній. На місці правоохоронці затримали 35-річного чоловіка, якого і підозрюють в порушенні порядку.

В ході допиту було встановлено, що чоловік охороняє Полтавську обласну державну лікарню ветеринарної медицини. Перебуваючи на робочому місці у нетверезому стані, він відкрив вогонь із пневматичного пістолета по чоловіку, який разом із сім’ю привіз на огляд кота. Стрілок склав тест на стан алкогольного сп’яніння, в крові якого виявили 2 проміле.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, лише малолітній хлопчик сильно перелякався.

Полтавська обласна державна лікарня ветмедицини на вул. Південній, 4 у Полтаві Полтавська обласна державна лікарня ветмедицини на вул. Південній, 4 у Полтаві

Слідчі встановлюють всі обставини події й вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

У своєму повідомленні патрульна поліція не вказує фірму, в якій працює охоронець.

Втім, згідно з даними порталу Prozorro, Полтавська обласна державна лікарня ветмедицини має договір з приватною фірмою «Кольчуга-КІДІС» на охорону впродовж травня-червня за 50 тис. грн.

Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»