У Полтаві колишню депутатку від БПП лякають кров’ю та інтимними пропозиціями

Депутатка спершу пояснює – що стало причиною її виходу із фракції? Говорить, що не готова була переходити у глуху опозицію і займатися критиканством, а не конструктивом. Між тим, її колеги вимагали діяти лише так, як накаже фракція.

Одразу після того, як Тетяна Паутова озвучує колегам по фракції своє рішення, їй починають погрожувати.

Я сказала, що бажаю працювати в інтересах міста з будь-якою політичною силою. Це не заважатиме мені співпрацюватиз усіма, у тому числі – із колишніми однопартійцями. Я також сказала – не треба мене залякувати. Мені подзвонили. І сказали, якщо я прийму таке рішення – їм всім кінець. Якщо я зроблю таку заяву, їх плани зводяться нанівець. І всім кінець. Мені – в першу чергу. Тоді почали СМС писати специфічні мені. Погрози – приїхати і зайнятися зі мною коханням. Мені телефонував Михайло (імовірно – колишній заступник міського голови Михайло Шевченко – Авт.) неодноразово дзвонив і погрожував.

Також Тетяні Паутовій почали надходити сотні дзвінків із невідимох номерів із пропозиціями інтимного характеру. Як зясувалося – у місті зявилися тисячі розклеєних оголошень із портретом депутатки, її номером телефону та рекламою певного виду послуг.


– Зараз я не маю можливості навіть потрапити до себе додому. Не те що боюсь, але не хочу погіршувати цю ситуацію. Люди які подібним займаються – це не люди. Зараз я буду працювати набагато активніше, я буду йти тільки вперед. І хай вам всім буде добре! -звертається Тетяна Паутова до своїх переслідувачів.

Присутня на прес-конференції представниця поліції Ольга Носенко повідомляє, що за заявою Тетяни Паутової відкрили провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство».

Далі Тетяна Паутова відповідає на запитання журналістів. Зокрема пояснює, що голос чоловіка, який телефонував їй і погрожував, схожий на голос Михайла (Шевченка – Авт.) і дзвінки були із його номеру. Але до висновків слідства вона нікого відкрито звинувачувати не хоче.

[embedded content]

Також говорить, що не боїться відкликання, адже відкликати можна депутата, який вже рік пропрацював у раді (Тетяна Паутова набула повноважень у лютому цього року – Авт). Запевняє журналістів, що не буде переходити до жодної фракції і буде працювати як позафракційна. Щодо наступних виборів до місцевих рад іще не знає – чи балотуватиметься взагалі та від якої йтиме політичної сили.