У Полтаві затримали чоловіка, який кілька місяців продавав містянам тяжкі наркотики

18:10, Вчора

Надійне джерело

У Полтаві затримали чоловіка, який кілька місяців продавав містянам тяжкі наркотики

Чоловіка, 1973 року народження, затримали правоохоронці із Полтавського районного управління поліції. Під час проведення слідства поліцейські встановили, що чоловік займається збутом тяжких наркотиків на території Полтави.

У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій нами встановлено, що місцевий чоловік тривалий час займався протиправною діяльністю, пов’язаною із торгівлею наркотичними речовинами. Під час проведення  санкціонованих судом обшуків 12 жовтня слідчі поліції виявили та вилучили наркотичні засоби за місцем проживання фігуранта та затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі чоловікові повідомлено про підозру та обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою, – повідомив Сергій Рекун, тимчасовий виконувач обов’язків начальника поліції Полтавщини.

За фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Та за ті самі діяння, які вчинені повторно». За санкцією статей чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від 6 до 9 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше у Полтаві засудили до 9 років за ґратами чоловіка, який продавав опій.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію