У полтавському дендропарку відкрили новий велопішохідний маршрут

19:30, Вчора

Надійне джерело

У полтавському дендропарку відкрили новий велопішохідний маршрут

Учора в Полтавському міському парку відбулось відкриття велопішохідного маршруту.

Майже два роки робоча група з розвитку велоінфраструктури в нашому місті працювала над розробкою нового рекреаційного вело-пішохідного маршруту, а потім – над узгодженням та затвердженням дизайну його маркування.

Офіційне відкриття маршруту було організовано Полтавською міською радою при підтримці проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що впроваджується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за (фінансової) підтримки урядів Німеччини та Швейцарії.

У полтавському дендропарку відкрили новий велопішохідний маршрут , фото-1
У полтавському дендропарку відкрили новий велопішохідний маршрут , фото-2
У полтавському дендропарку відкрили новий велопішохідний маршрут , фото-3

До урочистостей долучився перший заступник міського голови Валерій Пархоменко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Євген Ричка та депутатка міської ради Оксана Деркач.

«Міська влада підтримує й наділі підтримуватиме розвиток велоінфраструктури та веловідпочинку. В дендропарку полтавці зможуть відпочити від міської метушні, покататися на велосипедах, помилуватися природою», – зазначив Валерій Пархоменко.

Читайте також: У Полтаві депутати лише зі скандалом та викликом поліції потрапили до котельні, яка опалюватиме 109-ий мікрорайон: коли людям обіцяють тепло?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію