У Подільській райраді ветерани звернулися до представників влади Полтави

31-го жовтня у Подільській районній раді міста Полтава відбуваються збори районної ветеранської організації. На них звітує голова організації – Людмила Стаднік.

Розповідає, що до організації входять 1920 членів, що голови первинних організацій проходять кілометрами кожної із 263 вулиць, щоб дійти до ветеранів та вирішити їх проблеми. Говорить про необхідність підтримки з боку районної ради та влади міста. Про потребу у приміщенні, без якого ветеранам навіть зібратися немає де.

Після Людмили Стаднік виступають голови первинних ветеранських організацій.

Роботу голови та організації оцінюють схвально. Висловлюють побажання до присутніх представників міської влади – першого заступника міського голови Ігоря Федія та депутата міської ради від «Батьківщини» Анатолія Клименка. Прохають допомоги у вирішенні нагальних питань.

Мені приємно вас бачити і захоплюватись тією енергією, яка допомагає вам разом вирішувати такі важливі для кожного ветерана питання. Від себе хочу сказати, що ми будемо усіляко допомагати вам у міській раді. І питання приміщення вирішимо до Нового року, – говорить депутат міської ради від «Батьківщини» Анатолій Клименко.

Підтверджує його слова і переший заступник міського голови – Ігор Федій.

Я радий бачити вашу активність та ваш запал. Щодо кабінету, то повірте – Анатолій Клименко стукає в усі двері, щоб вирішити це питання. Просто врахуйте, що раніше «Батьківщина» була в опозиції і у міській раді не дуже прислухалися. Але обіцяємо, що новорічну ялинку будете встановлювати у своїй кімнаті! – сказав Ігор Федій. Присутні ветерани зустріли цю обіцянку оплесками.

Нагадаємо, нещодавно у Полтаві в авіамістечку відкрили пам’ятник льотчикам, загиблим у 1941-му році.