Сьогодні ювілей відзначає Юрій Бойко – засновник рекламної агенції «Бойко» та ведучий дискотеки 80х

Юрій Бойко завжди наголошує: «Я – корінний полтавець!». Він народився 1961 року і його дитинство пройшло на Юрівці. Потім пішов до першого класу 25-ої школи. Після неї вступив до тодішнього інженерно-будівельного інституту. Саме у студентські часи почалася його творча діяльність, яка залишилася з ним на все життя. Юрій став активним організатором різних заходів – конкурсів, розважальних програм. Відомою особистістю у студентському середовищі його зробила дискотека «Райдуга», у котрій він був ведучим.

Згодом, після розвалу Радянського Союзу та отримання Україною незалежності, Юрій Бойко, як і багато його ровесників, пробує сили в бізнесі – спершу займається торгівлею, потім, вже наприкінці 90-х, заснував рекламну агенцію «Бойко». Власне, він був одним із перших рекламістів у Полтаві.

Увесь цей час улюбленого заняття – організації дискотек – він теж не полишає: так 2011 року народився спільний проект з Олегом Годиною – “Дискотека 80-х”.

Сьогодні ювілей відзначає Юрій Бойко – засновник рекламної агенції «Бойко» та ведучий дискотеки 80х, фото-1

Проект з року в рік набирає величезну кількість пошановувачів, які з нетерпінням чекають на черговий івент. 

Сьогодні ювілей відзначає Юрій Бойко – засновник рекламної агенції «Бойко» та ведучий дискотеки 80х, фото-2

Олег Година говорить:

«З Юрієм у нас вже багаторічний творчий дует склався якось сам собою, хоча ми знайомі ще зі студентських літ. За ці роки ми чудово спрацювалися, доповнюємо одне одного, і розуміємо з півслова. Сподіваюся, у нас вистачить ідей та наснаги і далі радувати своїх шанувальників!».

Сьогодні ювілей відзначає Юрій Бойко – засновник рекламної агенції «Бойко» та ведучий дискотеки 80х, фото-3

Олександр Лазарєв, відомий у Полтаві ведучий, колега Юрія по творчому цеху, передав вітання Юрію Бойкові:

Сьогодні ювілей відзначає Юрій Бойко – засновник рекламної агенції «Бойко» та ведучий дискотеки 80х, фото-4

«Вітати гарних людей завжди легко і приємно. А Юрія ми всі добре знаємо, як позитивну і добру людину і бажаємо йому таким же залишатися і надалі. Юрію бажаю міцного здоров’я, останній рік нам показав, настільки це є головним у нашому житті, а є здоров’я – значить будуть сили для втілення усіх планів. Всього найкращого!»

Юрій Бойко також активно займається спортом. Його найбільше захоплення – дайвінг. Він постійно відточує майстерність і підкорює найвідоміші глибини планети. 

Сьогодні ювілей відзначає Юрій Бойко – засновник рекламної агенції «Бойко» та ведучий дискотеки 80х, фото-5

Колектив сайту міста Полтава 0532.ua щиро вітає Юрія Бойка! Шановний Юрію Олександровичу! Бажаємо вам нових злетів, невичерпної енергії та удачі у всьому!