Суд відновив Ігоря Кислова на посаді начальника управління у справах фізкультури та спорту

Ігор Кислов планує повернутися на роботу 20 березня, адже рішення суду потрібно виконувати негайно

16 березня суддя Полтавського окружного адміністративного суду Олександр Кукоба виніс ухвалу на скаргу Ігоря Кислова. Останній просив скасувати рішення про своє звільнення з посади начальника управління у справах фізкультури та спорту Полтавського міськвиконкому та виплатити йому кошти за вимушений прогул.

Суд задовольнив позов Ігоря Кислова. Рішення набуває чинності з моменту його оголошення, хоча залишається право на його оскарження.

Ігор Кислов налаштований працювати на посаді вже з наступного понеділка:

— Суд постановив не тільки відновити мене на посаді, але й констатував, що звинувачення на мою адресу щодо нібито моїх бензинових крадіжок не відповідають дійсності. А значить міський голова не мав права підписувати розпорядження про моє звільнення. З наступного понеділка я прийду на своє робоче місце в управлінні і почну працювати на спортивну галузь громади. Також мені мають виплатити місячну зарплату одразу після рішення суду, а решту суми після того, як завершаться строки на апеляцію.

Нагадаємо, що 9 листопада депутати Олександр Артеменко та Ігор Кислов (обрані від «Партії простих людей») отримали на руки свої трудові книжки згідно із розпорядженням міського голови Олександра Мамая. Розпорядження стало наслідком службової перевірки, які ініціював мер міста. Зокрема, Ігоря Кислова тоді звинуватили у розкраданні бензину, який надавався на службовий автомобіль.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»