Під Чорнухами знайшли тіла двох селян — припускають, що один зарізав іншого та повісився

У Чорнухинській громаді знайшли тіла двох чоловіків, один з яких, імовірно зарізав іншого, а сам повісився

14 червня, близько 14:45, до чергової частини відділення поліції № 1 Лубенського райвідділу надійшла інформація від мешканки села Городище Чорнухинської громади Лубенського району, що сусіди знайшли її чоловіка без ознак життя. Імовірно, його зарізав товариш по чарці, який сам потім повісився.

Як повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області з посиланням на Лубенський райвідділ, слідчо-оперативна група оглянула тіло потерпілого та виявила ознаки насильницької смерті. Правоохоронці з’ясували, що загиблий — 42-річний місцевий мешканець.

Окрім того, в сараї поліцейські знайшли тіло 74-річного господаря, який покінчив життя самогубством (повісився).

За попередньою версією слідства, обидва чоловіки того вечора разом вживали спиртні напої. Під час відпочинку між ними виник конфлікт. 74-річний господар вдарив ножем 42-річного гостя, травми якого були не сумісні з життям. Припускаємо, після цього нападник повісився у сараї.

З місця події вилучили речові докази, які направили на експертне дослідження. За фактом умисного вбивства 42-річного чоловіка слідчий поліції вніс відомості до ЄРДР за ч.1 ст. 115 ККУ. Кримінальне провадження щодо другого селянина також відрили за ч. 1 ст. 115 ККУ, але з позначкою «самогубство».

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»