Підтримайте Петра Кошового та партію «За Майбутнє» у Решетилівській ОТГ

Петро Кошовий — кандидат на посаду голови Решетилівської об’єднаної громади від партії «За Майбутнє». У 2014-2015 роках очолював районну раду. У найскладніший для країни період зміг чимало зробити для розвитку громади. Переконаний, що за підтримки однопартійців зможе примножити здобутки.

До влади мають прийти сильні та відповідальні політики

У центрі уваги місцевої влади мають бути мешканці громад, переконаний кандидат на посаду голови Решетилівської об’єднаної громади Петро Кошовий. Він балотується від політичної партії «За Майбутнє». Вважає однопартійців професіоналами з великої літери. Лідерами, яким під силу змінити політичну систему.

— Ситуація в країні надзвичайно складна. Аби це змінити, до влади мають прийти досвідчені й відповідальні політики. Команду «За Майбутнє» представляють саме такі люди, — вважає Петро Кошовий.

Кандидат на посаду голови Решетилівської об’єднаної громади від партії «За Майбутнє» Петро Кошовий Кандидат на посаду голови Решетилівської об’єднаної громади від партії «За Майбутнє» Петро Кошовий

Петро Кошовий на посаді голови райради розвива громаду та активно підтримував земляків на передовій

З 2014 по 2015 рік він обіймав посаду голови Решетилівської районної ради. Отримав відповідальність за добробут громади в розпал військових дій.

— Моя каденція припала на період завершення Революції Гідності й початок російсько-української війни. Був зобов’язаний оптимізувати роботу на місцях, захищати мешканців та підтримувати земляків на передовій, — пригадує ексочільник райради.

Аби допомогти воїнам на передовій, Петро Кошовий організовував збори бронежилетів, теплих речей, медикаментів першої необхідності та продуктів, які передавали в зону бойових дій. Поранені бійці-земляки отримували матеріальну допомогу.

Медицина, соціальний захист, освіта, благоустрій — сфери, які активно розвивав та розвиватиме Петро Кошовий

Попри складні часи Петру Кошовому вдалося чимало зробити для розвитку громади. Значну увагу приділяли системі освіти. Усі заклади соціальної сфери, зокрема школи та дитсадки, забезпечували опаленням. Покровську ЗОШ перевели на альтернативне опалення. Повністю замінили котли в аграрному ліцеї. Капітально відремонтували покрівлю Малобакайськоі ЗОШ. У селі Шамраївка відкрили новий дитячий садок.

Дитячий садок у селі Шамраївка Дитячий садок у селі Шамраївка

Приділяли увагу й медицина та соціальному захисту населення. За каденції Петра Кошового в приміщеннях Решетилівськоі районної лікарні та центрі ПМСД замінили вікна на енергоощадні. У селах Шевченкове та М’якеньківка працювали стаціонарні відділення для пенсіонерів та людей з інвалідністю.

Вдосконалювали також систему благоустрою. Петро Кошовий ініціював реконструкцію каналізаційно-насосної станції в місті. У Решетилівському районі очистили й зарибнили річку Говтва. Намитий пісок використали для потреб мешканців.

За ініціативи Петра Кошового у Решетилівському районі очистили й зарибнили річку Говтва За ініціативи Петра Кошового у Решетилівському районі очистили й зарибнили річку Говтва

З усіх сил колишній голова райради допомагав триматися на плаву м’ясокомбінату «Хоружівський», який надавав 150 робочих місць. Нині він не працює. Втрачено близько 1,5 млн грн щорічних надходжень до районного бюджету.

Підтримайте команду партії «За Майбутнє» на виборах 25 жовтня

Кандидат від політсили «За Майбутнє» переконаний, що співпраця депутатського корпусу з мешканцями — запорука успіху та єдності громади.

— Планів можна окреслювати багато. Маємо чітку програму дій, вона опублікована і доступна для мешканців. Наша мета — не лише розвивати освіту, культуру, медицину, спорт та соціальний захист. Понад усе прагнемо повернути справедливість, — наголошує Петро Кошовий.

Прийдіть на вибори 25 жовтня та підтримайте кандидатів від партії «За Майбутнє»: і до Полтавської обласної ради, і у Решетилівській громаді.

Марк ПЕТРЕНКО