Підозрювані у нападі на інкасаторів Укрпошти пересуваються на ВАЗ-2108 світло-бежевого кольору

За останньою інформацією підозрювані у розбійному нападі на «ГАЗель, що належить оператору поштового зв’язку «Укрпошта», пересуваються на автомобілі ВАЗ-2108 світло-бежевого кольору.

Небайдужі громадяни передали поліції відео, на якому зафіксований автомобіль ВАЗ-2108 світло-бежевого кольору із чорним правим крилом та чорною смугою на багажнику. Останні дві цифри державного номерного знаку авто — ймовірно 59 (або 58), останні букви — СК. На відео поруч з автомобілем стоять дві чоловічі фігури.

Поліція просить, якщо ви бачили автомобіль, що на фото, або можете повідомити іншу корисну інформацію стосовно обставин нападу, негайно зателефонувати до поліції за номерами: (0532) 517-702 (чергова частина Головного управління НПУ в Полтавській області), 095-191-13-00 (чергова частина Лубенського відділу поліції), 050-407-43-34 (управління карного розшуку Головного управління поліції області).

Правоохоронці попереджають, що злочинці озброєні та небезпечні. У жодному разі не потрібно затримувати їх самостійно.

Нагадаємо, напад стався 7 липня, близько 10-ї години, поблизу с. Тишки Лубенського району. Невідомі підірвали автомобіль «ГАЗель», заволоділи грошима в сумі понад 2,5 мільйони гривень і зброєю охоронця. Двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»