ПриватБанк зрізає кредитні ставки на чверть, щоб допомогти малому бізнесу піднятися після карантину

ПриватБанк з 25 травня знижує на чверть ставки за всіма кредитними програмами фінансування малого бізнесу та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину. Антикризові умови фінансування підприємців діятимуть до кінця 2020 року.

Вперше за історію банку зниження кредитних ставок поширюється не лише на нові, а й на всі чинні кредитні угоди з малим бізнесом. Нові умови фінансування впроваджуються автоматично. Для кредитування за зниженими ставками підприємцям не треба заповнювати будь які заяви чи відвідувати відділення банку.

“Безпрецедентне для українського ринку рішення ПриватБанку про суттєве зниження кредитних ставок – це дієвий крок задля підтримки бізнесу. Підприємці потребують не антикризових порад, а допомоги через пандемію коронавірусу та карантин, – повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл. – Всі наші клієнти малого бізнесу зможуть отримати фінансування за зниженими ставками вже з 25 травня. Клієнтам, які вже користуються кредитними програмами банку, розмір кредитної ставки буде зменшено автоматично”.

Зниження вартості кредитних ресурсів впроваджується за всіма програмами підтримки малого бізнесу, як інвестиційними кредитами, так й програмами лізингу та фінансування оборотних коштів, за виключенням клієнтів, яким вже надані «кредитні канікули» чи реструктуризацію боргу, або які мають прострочену заборгованість.

Докладніше про зниження ставок та про кредитні програми ПриватБанку для бізнесу можна дізнатися на сторінці kredit.pb.ua.

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у 2019 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 57% українських юридичних осіб та 76% приватних підприємців.

Пресслужба ПриватБанку