Полтавський чемпіон отримав іменну зірку в Києві

18:30, Вчора

Надійне джерело

Полтавський чемпіон отримав іменну зірку в Києві

14 вересня на «Площі Зірок» в центрі Києва біля ТРЦ Gulliver, яка є символом визнання, підтримки та популяризації національної культури, мистецтва і спорту з’явилися три нові яскраві зірки спорту.

Зірки «запалали» на честь українських олімпійців, які цього літа представляли рідну країну на Іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо й повернулися не з пустими руками.

На «Площі Зірок» з’явилися імена Олімпійського чемпіона з греко-римської боротьби Жана Беленюка, бронзової призерки з жіночої боротьби Ірини Коляденко та бронзового призера з карате Станіслава Горуни.

Талановиті спортсмени не приховували, що для кожного з них таке визнання – велика честь.

На захід завітали представники Національного олімпійського комітету, Міністерства молоді та спорту України, українські спортсмени та вболівальники, діячи культури, засоби масової інформації.

“Відзначимо, зірки спорту з’явилися завдяки кільком етапам. Перший – рекомендації експертної комісії, серед складу якої представники Gulliver, ГО Спільна перемога, Міністерство молоді та спорту, НОК. Другий – наявність саме у цих кандидатів нагород і визнання в професійній сфері, присутність в медіапросторі та в рейтингах популярності. Також, раз на рік проводиться опитування серед громадськості та відвідувачів ТРЦ, і, спираючись на результати, комісія складає фінальний список зірок” – сказано у повідомленні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію