Полтава виставила на продаж частину складу на вул. Раїси Кириченко — стартова ціна 221 тис. грн

Управління майном шукає покупця частини цегляної будівлі складу поблизу центрального ринку

Управління майном Полтави оголосило про продаж комунальної нерухомості у системі Prozorro.Продажі — нежитлового приміщення на вул. Раїси Кириченко, 25д.

Мова йде про частину цегляної одноповерхової будівлі складу площею 24,5 м². Вхід до приміщення зі сторони головного фасаду будівлі по вулиці Новий Базар. Стіни складу пофарбовані масляною краскою, підлога та перекриття дерев’яні.

З інженерних комунікацій — в наявності електрика.

Стартова ціна продажу об’єкту — 220 тис. 696 грн — була визначена ПП «Науково-консультаційний Експоцентр» та затверджена депутатами Полтавської міськради.

Кінцевий строк подання цінових пропозицій — 25 липня, початок аукціону — 26 липня.

Відповідно до рішень останньої сесії Полтавської міськради, найближчим часом також будуть оголошені торги з продажу приміщень на вул. Кучеренка, 9, вул. Половки, 68, вул. Сакко, 10, вул. Ціолковського, 53, вул. Дмитра Коряка, 25 та вул. Великотирнівській, 39а.

Охочі викупити частину комунальних приміщень у міста можуть слідкувати за оголошенням та проведенням торгів від управління майном комунальної власності міста на сайті Prozorro.Продажі або будь-якому іншому авторизованому майданчику.

Нагадаємо, минулого року бюджет Полтави отримав 13,5 млн грн надходжень від продажу комунального майна. Цього року заплановані надходження від продажу на рівні 8,1 млн грн.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»