Поблизу «Екватору» водій Audi A8 протаранив чотири автомобілі — одна людина у важкому стані

На вулиці Ковпака зіткнулися п’ять автомобілів — водія одного з легковиків деблокували рятувальники, він у важкому стані

6 жовтня, близько 18-ї години, на вул. Ковпака біля ТРЦ «Екватор» сталася ДТП за участю п’яти автомобілів. Водія одного з легковиків деблокували рятувальники — він у важкому стані в лікарні.

Як повідомив речник Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв, зіткнулися п’ять автомобілів. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює обставини ДТП.


Відео Шо-Шо Полтава у Instagram

За інформацією прес-секретаря патрульної Поліції Полтавщини Руслана Возниці, в одному з автомобілів перебувала 6-річна дівчинка — вона не постраждала. Водія червоного Opel у важкому стані доправили до лікарні, його з понівеченого автомобіля діставали рятувальники.

На фото та відео з місця аварії видно, що водій чорного автомобіля Audi A8, рухаючись Супрунівським шляхопроводом, на швидкості зачіпає чорний Toyota, а потім врізається в червоний Opel та зелений ВАЗ 2106, а також зачіпає ще один чорний Chevrolet Aveo.

Винуватець ДТП

За нашою інформацією, водій Audi A8 (ВІ0147ЕА) — 38-річний Юрій Ситник, який фігурував у справі загибелі відеооператора Дениса Руденка. У побитті Дениса Руденка тоді підозрювалося кілька осіб. Ім’я одного з фігурантів згадувалося в апеляційній скарзі — Юрій Ситник просив скасувати арешт на мобільний телефон, який вилучили під час одного з обшуків.

Загалом під час вищезгаданого обшуку правоохоронці також вилучили три пакети з кристалічною речовиною та два телефони. На думку слідчих, телефони могли «містити сліди злочину», саме тому їх арештували. А кристалічну речовину відправили на експертизу, щоб встановити, чи є вона наркотичним чи психотропним засобом або прекурсором. 

Також слідчий вважав, що до побиття відеооператора причетна дружина загиблого. Але офіційно про підозру у побитті Дениса Руденка оголосили лише одній людині — Георгію Полонському, а про Юрія Ситника у справі більше не згадувалося.

Іван СМІРНОВ