Партія «За Майбутнє» йде на місцеві вибори перемагати

27 серпня в Києві пройшов Всеукраїнський з’їзд політичної партії «За майбутнє». ЇЇ лідер Ігор Палиця представив програму та плани команди. Серед делегатів і представники Полтавщини — голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик, Коломацької — Євген Почечун та в.о. старости Надержинщинської сільради Григорій Варава.

Партія «За Майбутнє» створена у травні 2020 року, до її складу ввійшли 24 народні депутати-мажоритарники. За них загалом проголосувало чотири мільйони українців — 15% виборців. Лідер «За Майбутнє» — народний обранець Ігор Палиця. Один із членів політради представник Полтавської області — Юрій Шаповалов.

Головна умова відбору кандидатів від партії на місцеві вибори — професійність та досвід. Це основа партійної ідеології «За Майбутнє».

— Вірити можна досвідченим управлінцям тим, хто може, хто вміє і хто знає. Тому ми вирішили створити партію, яка об’єднає у своїх лавах саме таких людей. Три місяці ми зустрічалися з кандидатами. І сьогодні в цьому залі ті, кому не все одно, хто розуміє: якщо ми не змінимо ситуацію самі, ніхто замість нас цього не зробить, — зазначає Ігор Палиця.

Серед представників Полтавщини голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик, Коломацької — Євген Почечун та в.о. старости Надержинщинської сільради Григорій Варава. Нещодавно Юрій Шаповалов представив їх у Полтаві, окрім них до команди однодумців ввійшли колишній очільник Полтавської РДА Ігор Карімов та голова Мачухівської ОТГ Валерій Білокінь.

Юрій Шаповалов з представниками Полтавської області Юрій Шаповалов з представниками Полтавської області

«За Майбутнє» представила свою команду у Полтавському районі «За Майбутнє» представила свою команду у Полтавському районі

Представники Полтавщини від партії «За Майбутнє» Представники Полтавщини від партії «За Майбутнє»

— Наші однодумці — сильні місцеві лідери. Це представники найуспішніших громад Полтавщини. Міські голови, які найбільше зробили на своїх посадах у Кременчуці та Полтаві, Віталій Малецький та Олександр Мамай, теж обрали нас, — наголошує народний депутат України від партії «За Майбутнє» Юрій Шаповалов.

Політсила «За Майбутнє» хоче розбудовувати країну і підтримує місцеве самоврядування.

— Україна — це, в першу чергу, ми — мешканці, об’єднані громади, міста. Ми за майбутнє наших дітей, родин, за достойну старість людей поважного віку. Тому й обрана партія, з якою я готовий іти на вибори. Перемагати й працювати на майбутнє держави, — розповідає Ігор Процик.

Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик Голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик

Члени партії «За Майбутнє» переконані, що зможуть перемогти в місцевих виборах. Адже вони знають проблеми своїх територій та розуміють, що зараз головне — захистити інтереси людей, їх землі та незалежність.

— Чергові місцеві вибори — це й чергова загроза для Коломацької громади, яка вже пережила не мало. Я вважаю, що на ці вибори потрібно йти командою, сильною і професійною. Зможемо обрати обласного депутата, який дійсно представлятиме інтереси людей, а не бізнесу. Я вірю, що нашу громаду і місцеве самоврядування в нашому районі чекає чергова перемога, — говорить Євген Почечун.

Голова Коломацької ОТГ Євген Почечун Голова Коломацької ОТГ Євген Почечун

Новоселівська ОТГ, до складу якої входить Надержинщинська сільрада, на собі відчула результати беззаконного втручання у місцеве самоврядування обласних депутатів. Саме через спробу рейдерського захоплення влади, зараз громада без керівництва. Мешканці ОТГ переконані, що потрібно зібрати команду місцевих управлінців, які займатимуться розвитком, а не розбірками. Тому обрали своїм лідером Григорія Вараву.

В.о. старости Надержинщинської сільради Григорій Варава В.о. старости Надержинщинської сільради Григорій Варава

— Наша першочергова задача — перемога на місцевих виборах. Щоб повернути владу мешканцям Новоселівської ОТГ. І я впевнений, що разом з командою своєї громади, з іншими головами сільрад та Ігорем Карімовим ми зможемо без перешкод розвивати наші території, — зауважує Григорій Варава.

За словами Ігоря Палиці, члени партії повинні зробити все, щоб Україна процвітала, лікарі і вчителі отримували гідні зарплати, діти — гідне навчання, пенсіонери — гідну пенсію. Саме для цього вони збираються перемогти. А коли переможуть — то зможуть спокійно, мирно, чесно, об’єднавшись, рухатись вперед майбутнє —у Майбутнє.

Олександра ШТАНЬКО