На Полтавщині п’яний водій “шістки” протаранив іномарку

На щастя ніхто з учасників автомобільної аварії не постраждав. Водієві, який допустив зіткнення, вручили дві постанови про адміністративне правопорушення. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю двох автомобілів надійшло на лінію «102» 17 липня. На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції Великобагачанського відділення.

Правоохоронці встановили, що 42-річний водій автомобіля «ВАЗ», який допустив зіткнення з іншим транспортним засобом, був у стані алкогольного сп’яніння. Пристрій для визначення рівня сп’яніння «DRAGER» показав результат – 3,20 проміле, що у 15 разів перевищує допустиму норму.

Відносно порушника склали два протоколи: за керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 КУпАП) та за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів (ст. 124 КУпАП).

” Звертаємо увагу осіб, які керують транспортними засобами! Керування у стані сп’яніння може призвести до невиправних наслідків. Тож будьте відповідальними та дотримуйтесь правил дорожнього руху”сказано у повідомленні Національної поліції