На Полтавщині помер чоловік через тяжку травму, отриману під час роботи на гірничо-збагачувальному комбінаті

16:30, Сьогодні

Надійне джерело

На Полтавщині помер чоловік через тяжку травму, отриману під час роботи на гірничо-збагачувальному комбінаті

Вчора, 8 липня, близько 14:00, до відділу поліції №2 Кременчуцького райуправління від медиків надійшло повідомлення про травмування робітника одного з кар’єрів Горішніх Плавнів.

«За інформацією лікарів, 48-річний постраждалий був негайно госпіталізований до реанімаційного відділення з травматичною ампутацією правого плеча. Від отриманих ушкоджень чоловік помер у лікарні 09 липня, близько 5-ї ранку», – повідомляє прес-служба поліції Полтавщини.

Араік Кочкадамян керівник поліції міста Горішні Плавні, зазначив:

«Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, провели на місці події першочергові слідчі дії. Встановлено, що рука робітника потрапила до стрічкового конвеєра навантажувача вагонів. На часі поліція з’ясовує обставини, за яких це сталося».

За інформацією Кременчуцького райуправління поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України – порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей. Тривають слідчі дії.

Читайте також: За минулу добу на Полтавщині сталося два ДТП у яких травмовані двоє мотоциклістів

Бажаєте отримувати найважливіші новини Полтави у месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram