Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін: «Комендантська година на Полтавщині триває з 00:00 до 04:00. Усі мають її дотримуватися!»

10:00, Сьогодні

Надійне джерело

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін: «Комендантська година на Полтавщині триває з 00:00 до 04:00. Усі мають її дотримуватися!»

Відбулося чергове засідання Ради оборони Полтавської області, під час якого обговорили безпекову ситуацію. Зокрема, представники правоохоронних органів та військові відзначили, що жителі регіону все частіше порушують комендантську годину. Впродовж тижня у області щодня фіксують до десяти, а то й більше, випадків поїздок на авто після півночі.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін наголосив, що обмеження воєнного часу у області продовжують діяти.

Наголошую: комендантська година на Полтавщині триває з 00:00 до 04:00. Усі мають її дотримуватися! Це питання безпеки. Перебуваючи на вулиці в цей період, ви додаєте роботи правоохоронцям і військовій службі правопорядку, адже вони мають перевірити кожну людину і з’ясувати причину порушення, – зауважив керівник ОВА.

Дмитро Лунін також відзначив, що обов’язок кожного жителя області – бути відповідальним та дотримуватися безпекових вимог.

Війна триває. Якщо хтось раптом став менше це відчувати, то тільки завдяки важкій роботі Сил оборони України. Наш обов’язок – максимально їм допомогти. Зокрема й суворо дотримуючись безпекових вимог, – підкреслив начальник Полтавської ОВА.

Нагадаємо, раніше показали, як виглядатиме модульне містечко, у якому житимуть переселенці.

Щоб стежити за важливими новинами міста і області, підписуйтеся на наш Telegram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію