До кінця дня мешканці 109-го мікрорайону знову отримають тепло

«Полтаватеплоенерго» продовжить подавати теплоносій до багатоповерхівок 109-го мікрорайону, поки «Полтаватепло» не запустить свою котельню

Сьогодні «Полтаватеплоенерго» припинило подавати теплоносій до багатоповерхівок мікрорайону зі своєї котельні на Квітучій. Інше підприємство «Полтаватепло» не встигло вчасно запустити свою котельню, бо поки триває погодження лімітів газу.

Щоби не залишати 5000 мешканців без тепла, сьогодні терміново зібралася міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вона прийняла рішення дозволити «Полтаватепло» укласти договір з «Полтаватеплоенерго» на постачання газу без проведення тендерної процедури.

Зараз закінчується процес підписання договору. У теплоенерго повідомили, що до кінця дня буде відновлено теплопостачання. «Полтаватеплоенерго» придбає газ для нагріву теплоносія для мешканців 109-го мікрорайону за ціною 36 грн/м³.

Залишається питання — коли «Полтаватепло» запустить свою котельню. Нагадаємо, що «Полтаватеплоенерго» технічно зможе подавати теплоносій, якщо середньодобова температура не буде нижчою за -5°С.

Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»