Для Полтавської Територіальної оборони закуплять БПЛА

18:30, Вчора

Надійне джерело

Для Полтавської Територіальної оборони закуплять БПЛА

Керівництво полтавської обласної територіальної оборони зробило запит на забезпечення наших розвідників безпілотним програмно-апаратним комплексом високого рівня. Про це на своїй сторінці Фейсбук повідмив голова обласної ради Олександр Біленький. 

–  Замовлений нами комплекс вже виготовляється і невдовзі надійде на службу захисникам Полтавщини. Скоординували дії і допомогу з народним депутатом України Олегом Кулінічем Олег Кулініч та депутатами облради Валерієм Капленком, Василем Воротинцевим Василь Воротинцев , Миколою Бондарем, Олександром Суханем, Олегом Діденком, Іваном Близнюком. Щиро дякую всіх, хто підтримав!пише Біленький. 

Функціонал комплексу БПЛА широкий: аеророзвідка, патрулювання, картографування, коригування вогню, охорона кордонів і перенесення невеликих вантажів. Також він має змогу оперативно передавати інформацію з точними географічними координатами в режимі реального часу. Більше того — техніка може працювати в складних умовах, коли штучно створюються радіозавади і блокується сигнал супутникової навігації. 

– Що важливо – безпілотний комплекс такого типу широко застосовується ЗСУ і отримує лише схвальні відгуки. Окремо хочу додати, що це остання модель з повною комплектацією, і в її розробці вже враховано всі побажання наших військових, які працювали з даної технікоюпідкреслив Олександр Біленький.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!

Українські захисники за добу знищили дев’ять ворожих танків, 27 бронемашин та збили російський літак

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію