В центрі Полтави компанія чоловіків влаштувала стрілянину з пістолета (відео)

На вул. Ляхова, 10 компанія чоловіків вирішила розважитися та постріляти в центрі міста — один із чоловіків дістав пістолет та передав його іншому, а той двічі з нього вистрелив

3 березня, близько 23:30, в центрі Полтави, на вул. Ляхова, 10, невідомі стріляли з пістолета. Поліція затримала порушників, вилучила зброю та відкрила кримінальне провадження.

Відео зі стріляниною було оприлюднене в Telegram-каналі «Фонтан за мільйон». На відео чоловік за кермом сірого автомобіля через вікно передає пістолет чоловіку, який стоїть поруч з авто. Останній робить два постріли в повітря, віддає зброю назад. Потім той, хто стріляв, також сідає в сіре авто і обидва чоловіки їдуть з місця.

Як повідомив речник Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв, поліція оперативно виявила транспортні засоби та встановила осіб. У порушників вилучили пістолет. За фактом хуліганства із застосуванням зброї відкрито кримінальне провадження (ч.4 ст. 296 КК України). Санкція передбачає від 3 до 7 років ув’язнення. Наразі триває слідство.

За нашою інформацією, водій сірого автомобіля, який передавав пістолет — це Микола Могір, який нещодавно був присутнім під час перестрілки на вул. Нижньомлинській. Крім того, Могір є обвинуваченим у справі стрілянини на Дублянщині та наразі повинен знаходитися під домашнім арештом.

Нагадаємо, 12 лютого у центрі Полтави влаштували стрілянину учасники весільного кортежу.

Іван СМІРНОВ