«Ворскла» молодіжним складом сенсаційно відбирає очки у «Львова»

Полтавські юнаки зіграли внічию з дорослою командою львів’ян

Сьогодні у Тернополі полтавська «Ворскла», в рамках 29-го туру УПЛ, зіграла виїзний поєдинок проти ФК «Львів». В плані результату цей матч важко сприймати серйозно, адже Юрій Максимов і компанія відверто пожертвували цим поєдинком. Вся основа разом з тренерським штабом не поїхала до Тернополя і зосередилася на підготовці до фіналу Кубка України з «Динамо», який відбудеться 8 липня. З іншого боку шанс проявити себе на дорослому рівні отримали полтавські дублери. Для восьми гравців вихід у стартовому складі став першим подібним досвідом. Також відзначаємо повернення на тренерську лаву Віталія Косовського. Коли він тренував основу, його подібна роль рідко закінчувалася чимось хорошим. Тож наставнику дубля також було що доводити.

«Львів» — «Ворскла» 2:2

«Львів»: Сарнавський, Ю. Кравчук (Гончар, 69), Борзенко, Братков, Бопесу (Клименчук, 69), Сабіно, Альваро (Ренан, 56), Шина (Приймак, 77), Богунов, Татарков, Яковеллі.

Головний тренер: Георгій Цецадзе.

«Ворскла»: Ісенко, Мельничук, Дубко, Павлюк, Семілєт (Посєвкін, 90+2), Козиренко (Бугаєнко, 83), Челядін, Гаджук (Кулаковський, 90+2), Білий (Галата, 46), Власов (Дмитрук, 73), Д. Кравчук.

Тренер: Віталій Косовський.

Голи: Челядін (7), Кравчук (89) — Яковеллі (55), Борзенко (75).

Детальний звіт про матч читайте на «Полтавщині Спорт».