«Ворскла» втрачає очки у матчі з «Вересом»

Сьогодні в Луцьку полтавська «Ворскла», в рамках четвертого туру УПЛ, зіграла з рівненським «Вересом». Команда з Рівного повернулася до УПЛ і в першому турі відібрала очки в учасника Єврокубків, ковалівського «колоса». Щоправда, потім «Верес» зазнав двох поразок, одна з яких — розгром від «Динамо».

«Ворскла», попри те, що зіпсувала старт сезону раннім вильотом з Єврокубків, у чемпіонаті ще не програвала. Після нічиєї з «дніпром-1», де команда Юрія Максимова знову втратила два «своїх» очки, були впевнені домашні перемоги над «Рухом» та «Львовом». І от сьогодні перший виїзд. На папері «Ворскла» фаворит, але знаючи здатність полтавців втрачати своє — бути впевненим у перемозі неможливо.

«Верес» — «Ворскла» — 1:1

«Верес»: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Немчанінов, Полюлях (Кльоц, 71), Кучеров, Є. Пасіч (Дахновський, 86), Гегедош (Гечев, 76), Г. Пасіч (Тимофієнко, 86), Сергійчук (Гайдучик, 86).

Головний тренер: Юрій Вірт.

«Ворскла»: Різник, Пердута, Чеснаков, Тамм, Якубу, Пуцлін, Челядін, Скляр (Есеола, 87), Тілль, Кане (Вакула, 69), Степанюк (Пешич, 77).

Головний тренер: Юрій Максимов.

Голи: Тілль (48, пен.) — Солдат (54).

На 57-й хвилині Михайло Сергійчук не реалізував пенальті (поперечка)

Детальний звіт про матч читайте на сайті «Полтавщина Спорт».