Афіша Полтави. Куди піти на вихідних?

25 січня:

1. З 12:00 до 15:00 у Полтавському дендропарку пройде зимовий “Арт-пікнік”.

Крім традиційних локацій, таких як – “Долина майстрів”,”Food zone”, “Дитяча”, “Спортивна”, “Сцена”, локація “Козацькі розваги”, буде локація “Новорічні традиції”, де будуть:

– Співати щедрівки;

– Колядувати;

– Робити зимові смаколики;

Також пройде флеш-моб: прийди в українській хустці та ярмарок смаколиків, товарів для дітей та всієї сім’ї, прикрас.

25 січня – день Тетяни, тому будуть вітати всіх Тетян.

Запрошують до співпраці на:

– Food zone;

– ярмарок товарів та смаколиків;

– учасників на різні локації: дитячу, спортивну, співати щедрівки, водити Козу.

2. З 21:00 до 05:00 у “VersalConcertHall пройде вечірка до Дня Студента.

Організатори зазначають:

“Студенти – найвеселіший народ, а студентство – найвеселіша пора в житті кожної людини! Пора надій, любові, радості і вічної молодості. Адже вам, студентам, можна гуляти до ранку в приємній компанії і робити божевільні вчинки. І саме для вас ми підготували саму відривну вечірку цього року!

У цю ніч кращі діджеї нашого міста радуватимуть вас самими вибуховими хітами:

– Dj Juice;

– Dj Antonity.

У мікрофона Mc Texas.”

Дівчатам до 23:00 вхід вільний.

3. З 20:00 до 22:00 у “Villa Крокодила” виступить рок-н-рольна харківська група “WiseGuyz”.

Як обіцяють у анонсі – вони одні з кращих представників свого жанру в Україні та регулярно гастролюють по всій Європі – навіть побували з туром в Австралії. Серед заслуг – визнання за кордоном, 7 виданих альбомів і участь на європейських фестивалях.

“- Їхні виступи миттєво переносять публіку в атмосферу вінтажної Америки (1940х – 1960х років), – обіцяють організатори.”

Вартість:

– 150 гривень – передпродаж;- 200 гривень – у день концерту.

4. З 23:00 до 03:00 у “Villa Крокодила” пройде вечірка до Дня Студента – “Student Party / Татьянин День”.

“- День Студента / Тетянин день – це глобальне свято у житті студентства, свято для всіх тих, у кого в душі вогонь, прагнення до відмінного настрою і позитивного спілкування! В цей День студента запрошуємо Вас відірватися разом з нами! – зазначають організатори.”

До 0:00 дівчатам вхід вільний.

5. З 19:00 до 23:00 у Open Kitchen пройде “Вечір Володимира Висоцького”.

“Запрошуємо долучитися всіх шанувальників Володимира Семеновича Висоцького, музикантів, поетів та всіх, кого і досі надихають твори поета та актора, хто виріс на його піснях і хто хоче виконати у колі друзів свою улюблену,- зазначають організатори.”

Деталі за номером – 05055913141.

Вхід – 80 гривень.

26 січня:

1.З 14:00 до 18:00 в кафе «Сто доріг» пройде майстер-клас “Місто взимку”.

Чому б нам не здійснити прогулянку по незнайомому вечірньому місту взимку? Будемо створювати сяйво снігу під яскравими ліхтарями і танець сніжинок на тлі вечірнього неба за допомогою акварелі та білої гуаші!”

Майстер-клас проводить Марина Шевченко – художниця та керівник арт-студії «Кольорова зебра». Він триває протягом 3-4 годин. Вартість – 350 гривень з кожної особи. Кава-пауза та всi матеріали включені у вартість. Власникам сертифікату – знижка 10%. Передплата – 100 гривень. Запис за телефонами: (095)6975363; (096)2687028.

2. Об 11:00 та о 12:00 у Полтавському академічному обласному театрі ляльок відбудеться дитячі лялькові спектаклі «Морозенко» та «Лисиця і Ведмідь».

«Морозенко» – це казкова історія про двох дівчаток. Павлинка була рідна дочка, а Даша – ні. І ось саме Дашу відправила зла мачуха в зимовий ліс по ягоди і гриби. Дівчинка могла замерзнути, але мала гарне, добре серце і зустріла в лісі доброго чарівника Морозенко, який нагороджує добрих і старанних дітей і готує покарання поганим.

“На Вас чекає народна казка про ведмедика і підступну лисицю, яка весь час його обманювала. Однак, ведмедик зміг розкрити всі хитрощі лисички і провчити її. Адже добро завжди переможе, а зло повинно бути покаране. А як все сталося, ви дізнаєтеся, відвідавши наш спектакль. Вас чекає гарна новорічна казка, яка обов’язково сподобається всім малюкам! – обіцяють в анонсі”.

3. О 18:00 у Полтавському обласному музично-драматичному театрі ім. М. В. Гоголя пройде спектакль “Політ над гніздом зозулі” за однойменним романом Кена Кізі. Режисер постановки Сергій Павлюк.

Раніше ми писали У Полтавському дендропарку пройде “Арт-пікнік”

Афіша Полтави. Куди піти на вихідних?

 ТЕАТРИ

Полтавський театр ляльок

Стійкий олов’яний солдатик

9 лютого, 11 00

Один, два, три, чотири, п’ять

10 лютого, 11 00

Вікова категорія 3+

Тривалість 40хв.

Режисер О. Іноземцев

Художник заслужений художник України В. Безуля

Композитор О. Шеременко

Жили-були в казковому лісі красуня Білочка, боягуз Заєць, сміливець Кріт, хоробре Жабеня та говірлива Сорока. Були вони веселі, сміливі та дружньо проводили дозвілля. Кожен по-своєму пишався своєю хоробрістю. А ж ось одного разу з’явився в тому лісі хижий Вовк, який  хотів з’їсти красуню Білочку. Настала та мить, коли їй потрібна була допомога своїх хоробрих друзів. Всі ті, кого вона вважала друзями злякалися Вовка і сховалися. Тільки Заєць, який був боягузом, знайшов сили перебороти свій страх і врятував Білочку. Вистава «Один, два, три, чотири, п’ять» розкаже маленьким глядачам про справжню дружбу, хоробрість та відданість.

Полтавський академічний музично – драматичний театр імені Гоголя

Всі миші люблять сир

9 лютого, 12 00

ОСТАННЯ ЛЮБОВ ГЕТЬМАНА

9 лютого, 18 00

«Остання любов Гетьмана» — першопрочитання п’єси Анатолія Крима, де «ожила» історія про видатного Івана Мазепу, про людей, які його оточували, звичаї, що трималися за часів його гетьманства, про його любов до Мотрі… та до України. Але, в першу чергу, – це розповідь про особистість — про його вчинки, його пріоритети, його сумніви, його кохання та каяття…

Історична правда про події того часу залишається під тяжким фоліантом різних думок і фактів. То ж, творці вистави обрали інший шлях. «Остання любов Гетьмана» — це спогади про людей, які вже померли. Вони – герої, які мали своїх прихильників, і тих, хто засуджував їхні вчинки. Об’єднує всіх одне – вони люди, як і кожен з нас сьогодні. Не нам судити інших, а молитися…