У Полтаві триває Poltava RESTO WEEK – тиждень, коли у різних ресторанах можна придбати страви за фіксованою ціною

PoltavaRESTOWEEK розпочався 16 квітня та триватиме до 22 квітня. Впродовж цього тижня полтавці та гості міста зможуть зайти до будь-якого закладу, який бере участь у Тижні Ресторанів, і замовити страви за фіксованою ціною – 99 або 199 гривень.

RESTOWEEK – це тиждень ресторанів, який регулярно організовують у великих американських містах. Поступово традиція проводити такі тижні підкорює і міста України. Нещодавно вона дісталася і Полтави. Втілили ідею у життя головний редактор журналу успішних людей «Колізей» Світлана Асташова (на фото) та фінансовий консультант із питань ресторанного бізнесу Тетяна Пашкова.

PoltavaRESTOWEEK триватиме із 16 по 22 квітня. Впродовж цих семи днів, полтавці та гості нашого міста зможуть зайти до будь-якого ресторану, який бере участь у Тижні, і замовити меню із трьох страв за фіксованою ціною. До речі, про учасників RESTOWEEK.

Відвідувачі ресторанів зможуть насолодитисякращими сезонними стравами від досвідчених шеф-кухарів, які надають кожній страві сучасного та вишуканого смаку. Впродовж Тижня Ресторанів вартість меню із трьох страв буде фіксованою – 99 або 199 гривень.

До меню входять:

стартер (закуска);

основне блюдо. Ситне, смачне та красиве, воно буде відображати кухню закладу;

напій. Бокал вина, коктейль або лимонад – на вибір.